ΝΕΑ


   

Web World Expo 2016: 6η Έκθεση & Συνέδριο

17/10/2016


Web World Expo 2016: 6η Έκθεση & Συνέδριο

Σας ενημερώνουμε ότι, για 6η συνεχή χρονιά, διοργανώνεται η Web World Expo 2016, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2016, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Ο ΣΕΠΕ υποστηρίζει και φέτος τη διοργάνωση, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας eSkills for Jobs 2015-2016, στην οποία συμμετέχει ως ο Εθνικός εταίρος για την Ελλάδα.

Η έκθεση αλλάζει και γίνεται ένα multi-web-event, περικλείοντας όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες, που συμβάλλουν στην επιτυχημένη εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο, ενώ φιλοδοξεί να προσελκύσει, όπως κάθε χρόνο, επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας, που η προβολή και οι πωλήσεις μέσω του διαδικτύου είναι σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης.

Φέτος οι επισκέπτες, που αναμένεται να ξεπεράσουν τις 5.000, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν στα περίπτερα των εκθετών και στο παράλληλο συνέδριο για όλα τα θέματα που αφορούν την παρουσία της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο, όπως το Digital Design και το ρόλο που παίζει η αισθητική στην αποτελεσματικότητα των ιστοτόπων, όλες τις εξελίξεις στην ψηφιακή διαφήμιση (Digital Advertising) σε μηχανές αναζήτησης & social media, το Mobile Business και πως η παρουσία των επιχειρήσεων τους στις φορητές συσκευές μπορεί να τους δώσει προστιθέμενη αξία, το Cloud Storage & Applications που επιτρέπει πρόσβαση και έλεγχο σε όλη την επιχειρηματικότητα από οποιοδήποτε σημείο, τις διευκολύνσεις και τα νέα δεδομένα στις ηλεκτρονικές πληρωμές (Digital Payments) λόγο της ιδιαιτερότητας της χώρας μας από τα Capital Controls, τα προσφερόμενα Εργαλεία Χρηματοδότησης για startups που μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών που απευθύνονται σε μια παγκόσμια αγορά, και τις νέες τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο (e- Commerce), όπως η διασύνδεση με συστήματα ERP κ.α.

Η έκθεση είναι η μοναδική εκδήλωση στην Ελλάδα για το internet, που έχει σκοπό την απ’ ευθείας γνωριμία του ιδιώτη ή του επιχειρηματία με τις επιχειρήσεις, που είναι κορυφαίες στον κλάδο της κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων και της διαφήμισης στο διαδίκτυο. Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να γνωριστεί και συζητήσει με τις επιχειρήσεις και να βρει την λύση που αναζητά για την παρουσία του στο διαδίκτυο.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.webworldexpo.gr.

© Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ, 2016

Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises (EASME), 2015. Reproduction is authorised provided the source is acknowledged. The information and views set out on this website do not necessarily reflect the official opinion of EASME, the European Commission or other European Institutions and they may not be held responsible for the use made of the information contained, neither any person acting on their behalf.